Donacije sapuna udruzi “Otvoreno srce” Našice

Donacije sapuna udruzi “Otvoreno srce” Našice

Udruga "Plavo srce"-Varaždin i njezin predsjednik Smiljan Jović u suradnji sa dobrotvorom zlatarne "GOLDFINGER"-Našice donirali su 100 komada suvenirskih sapuna našoj udruzi s Down sindromom "Otvoreno srce"-Našice.

Suvenirske sapune su izradile osobe s autizmom u njihovoj radionici izrade sapuna.
Gospodin Smiljan ovako kazuje: “Našu buduću suradnju spojila je “ljubav prema čovjeku” i zajednički problemi s kojima se suočavaju osobe s Down sindromom i osobe iz spektra autizma. Ovime izražavamo veliku podršku udruzi “Otvoreno srce”.”
Iznenađen sam i zahvalan, kao predsjednik udruge, te presretan činom da sam se susreo sa Smiljanom i njegovim sinom Marinom koji su nam darove donijeli osobno u Našice.
Veselim se našoj budućoj suradnji!
Tko je zainteresiran za kupnju ovih SUVENIRSKIH SAPUNA možete ih nabaviti u zlatarni GOLDFINGER kod našeg mecene Vikija Nocija.
Sav prihod ide za realizaciju Škole u prirodi u DSC Pula učenika s Down sindromom iz Đurđenovca i Našica!

Poštovani i dragi Smiljane i Marine, iznenađen Vašom plemenitom gestom zahvaljujem Vam što ste nas prepoznali, i još više sretran što sam Vas upoznao. Vaša plemenita gesta da nas dođete posjetiti iz Varaždina u Našice, date nam Vaš dar i nestanete, izuzetno me je dirnula. Hvala vam od srca! Sav dohodak od sapuna ići će za Školu u prirodi učenika s Down sindromom iz Đurđenovca i Našica.

Anđelko Cvijetović

Novosti
Pratite nas na Facebooku
Prijava na newsletter
Saznajte novosti vezane uz drugu